Into The Great Wide Open

Weet wat je eet

ChefChain gaat voor een transparante voedselketen. Co-founder Damien Taylor nam met Café Soigner, Mosselnet en Fortuna Vlieland een aantal producten onder de loep en onderzocht de verhalen achter het brood van Mevrouw de Molenaar uit Witmarsum, de mosselen en de Zeevonkjes. Vandaag testen ze hier met Innofest hun blockchaintechnologie die deze verhalen voor jou inzichtelijk maakt.

Klik hieronder op het product waar jij meer over wil weten.

Mosselen

Brood

Bier

Waarom blockchain?

Blockchain is een systeem voor het opslaan van data in een keten van datablokken. Zodra een blok aan de keten is toegevoegd, kan het niet meer worden gewijzigd of verwijderd. Daardoor is het veilig, transparant en fraudebestendig. Dit maakt blockchain een uiterst betrouwbare bron van informatie, voor bijvoorbeeld consumenten zoals jij.

 

Over Innofest – Festival Driven Innovation

In een tijd van uitdagingen die grenzen en generaties overstijgen, zijn bedrijven nodig die zowel voor profit als voor purpose gaan. Innofest helpt innovatieve ondernemers die impact willen maken, door ze een testplek te geven op een festival. Door in een zo realistisch mogelijke setting te testen halen zij cruciale feedback op om hun product of dienst verder te ontwikkelen. Meer info op: www.innofest.co

Deze test wordt mogelijk gemaakt door de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, de gemeenten Groningen, Leeuwarden en Assen, de Europese Unie, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Green Deal Circular Festivals, Festival Sustainability Lab en Innofest.